Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Podělte se o recept na úsměv

Město Třeboň vyhlašuje tvořivou soutěž pro usměvavé děti i dospělé. Čím si rádi kořeníte svůj život? Kdy a kde se cítíte spokojeně? Prozraďte nám svůj recept na úsměv! Kreslíte, fotíte, píšete, básníte, kutíte, vaříte, pečete nebo jinak tvoříte? Pošlete svůj soutěžní příspěvek k tématu RECEPT NA ÚSMĚV na e-mailovou adresu miloslava.jelonkova@mesto-trebon.cz do 20. 6. 2021.


20.4.2021 2022x Akce

Přijímáme fotografie, scany obrázků, krátká videa či texty (max. rozsah jedna strana formátu A4). Všechny soutěžní příspěvky musí být označeny jménem a příjmením autora, jeho věkem a kontaktní e-mailovou adresou či telefonním číslem. Odesláním soutěžního příspěvku autoři souhlasí, že Město Třeboň může zpracovávat jejich osobní údaje za účelem organizace této soutěže. Soutěžní příspěvky budou se jmény autorů postupně uveřejněny na facebookových stránkách itrebon.cz.

Soutěží se ve dvou kategoriích – děti a dospělí. Pro tři výherce v každé kategorii, kteří budou určeni losem, jsou připraveny poukázky na nákup zboží dle vlastního výběru v knihkupectví Kanzelsberger v hodnotě 1500 Kč, 1000 Kč nebo 500 Kč. Vyhlášení výherců proběhne při akci Zažít Třeboň jinak dne 26. 6. 2021. Ocenění účastníci budou předem informováni.     

Město Třeboň si vyhrazuje právo uvádět v tisku a jiných médiích soutěžní příspěvky, jména výherců a fotografie z vyhlášení soutěže.