Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Koruna světa aneb Seven Summits – beseda s Ivem Grabmüllerem

V rámci doprovodného programu dalšího ročníku festivalu zimních sportovních a cestovatelských filmů Snow Film Fest 2019 vás zveme na zajímavé setkání s výjimečným člověkem.


Koruna světa aneb Seven Summits – beseda s Ivem Grabmüllerem
15.10.2019 5285x Zpravodaj Třeboňský svět

Je jím sportovec a rodák z jihočeských Prachatic IVO GRABMÜLLER, který měl jako pátý Čech možnost vystoupat v roce 2018 na Mount Everest a tím dovršit výstupy na vrcholy Koruny světa. Tu tvoří Killimanjaro, Aconcagua, Elbrus, Carstensz Pyramid, Denali, Mount Vinson, Mount Everest - tedy hory, pyšnící se titulem nejvyšší na světadílech, kde se nacházejí.  Mnozí je budou spíše znát pod názvem Seven Summits. O tom, co Koruna světa dala či vzala Ivo Grabmüllerovi, si přijďte poslechnout v pátek 1. listopadu od 18.00 do Loutkového sálu divadla J. K. Tyla v Třeboni.

Následující pátek 8. listopadu 2019 od 18.00 hodin začne v Loutkovém sále divadla J.K.Tyla SNOW FILM FEST, přehlídka těch nejlepších zimních, adrenalinových, sportovních a dobrodružných filmů ze zahraniční i domácí produkce.

Předprodej  vstupenek v Turistickém informačním centru na Masarykově náměstí, cena v předprodeji 50,- Kč, na místě 70,- Kč.


www.dumstepankanetolickeho.cz, www.itrebon.cz