Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Domácí péče

Datum konání akce:3.9.2015
Čas konání:09:00 - 10:32
Cena:50 Kč
Místo:Kino Světozor
On-line:Akce již proběhla a nelze se přihlásit

Obětavá zdravotní sestra Vlasta (Alena Mihulová) při své práci na jihomoravském venkově ošetřuje spoustu rázovitých místních pacientů. Když se však dozví, že sama potřebuje pomoc, musí ji začít hledat mimo prostředí, které zná. Díky dceři jednoho z pacientů (Tatiana Vilhelmová) a její esoterické mentorce (Zuzana Krónerová) začíná objevovat svět alternativního léčení a díky němu snad i sebe samu... To vše k velké nelibosti manžela Ladi (Bolek Polívka), který na tyhle "hňupoviny" nevěří. Vlasta tak musí bojovat nejen se svojí nemocí, ale i s Laďovým zdravým moravským "rozumem". Komedie a drama se proplétají, když si Vlasta poprvé v životě začíná uvědomovat, že taky ona potřebuje péči...

Kalendář akcí
<< květen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Aktuálně

Otevírání lázeňské sezony 2024

Jako každý rok, i letos nás čeká slavnostní otevření lázeňské sezony. Je připraven bohatý program pro děti i dospělé, včetně tradičního trhu na Masarykově náměstí a doprovodný program.

Odvolání (předplatné)

My všichni máme volbu, zda zvolíme pohodlí a jistoty a budeme slepí k tomu, co se kolem nás děje, a nebo v sobě kousek toho „pošetilce a snílka“ najdeme.

Výstava "Sklo z Třeboně" od řemesla k umění

Od 9. 5. bude v Domě Štěpánka Netolického k vidění prodejní výstava „Sklo z Třeboně“ od řemesla k umění, která se věnuje hlavně ruční práci a kreativitě mladých studentů oboru výtvarné zpracování skla OA, SOŠ, SOU Třeboň.

Výstava Lásky čas

Příběh o lásce, vině a konečnosti – ale i úžasu nad životem. Galerie 105 zahajuje letošní sezonu výstavou Lásky čas Míly Fürstové, která v Třeboni představí zejména svou nejnovější tvorbu. Speciálně pro výstavu vznikl videomapping – premiéru bude mít během vernisáže, promítat se ale bude i v rámci komentovaných prohlídek výstavy.

... přejít do archivu aktualit