Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

SNOW FILM FEST 2018

SNOW FILM FEST, festival zimních cestovatelských filmů poprvé v Třeboni.

Datum konání akce:9.11.2018
Čas konání:17:30 - 22:00
Cena:0 Kč
Místo:Dům Štěpánka Netolického
Organizátor:Dům Štěpánka Netolického
Více informací:další info

V pátek 9. listopadu od 17:30 hodin v Domě Štěpánka Netolického pořádně zasněží... Budete totiž mít možnost poprvé shlédnout festival zimních sportovních, adrenalinových a dobrodružných cestovatelských filmů. Je to takový zimní bratr známého outdoorového festivalu EXPEDIČNÍ KAMERA. Ten jste mohli u nás už navštívit druhým rokem.
A co nás všechno čeká?

PROGRAM:
17:30 promítání "Hlavních filmů"
19:30 přestávka, občerstvení, výběr bonusového filmu
19:45 promítání vybraného bonusového filmu

Hlavní promítací filmy jsou letos tři. Parta nadšenců má sen – sjet na kajaku nejseverněji položenou Grónskou řeku. Mrazivé podmínky však dělají z běžné vodácké expedice opravdu extrémní zážitek, těšte se na film Into Twin Galaxies.

Všechny dobrodruhy, tuláky a samotáře zveme na film The Frozen road, který je pohledem do duše cyklisty, který se vydal úplně sám vstříc mrazivým pustinám severní Kanady.

Kdo by nesnil o tom být digitálním nomádem, žít tam, kde se nám zachce, dělat co nás zrovna napadne, třeba objevovat nedotčené balkánské svahy jako ve filmu In Gora.

Bonusové filmy si již tradičně vybíráme v přestávce podle navázaných uzlíků na provázku u každého z nabízených titulů.

Ve filmu Kámen, Nůžky, Vagus se dozvíte, jak vypadá příprava tréninkové skupiny Ondřeje Banka.

Snímek Freezing je o dvojice surfařů a jejich výletu za vlnami omývající Island.

O nostalgickém návratu na finskou řeku Ivalo vypráví film Lapin Kulta. Místo plavidla budou však v hlavní roli tentokrát lyže a sáně.

Upozorňujeme, že kapacita míst na promítání je omezena a místa si můžete rezervovat do 9. 11. a to do 12 hodin u kontaktních osob, zveřejněných na webu www.dumstepankanetolickeho.cz.

Na webu www.snowfilmfest.cz můžete pohodlně najít i další informace a podmínky, jak se zúčastnit soutěže o zajímavé ceny.
Těšíme se na Vaši návštěvu!

Kontakt: Jana Vítková, 725 117 840, jana.vitkova@mesto-trebon.cz


Kalendář akcí
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuálně

Vycházka do přírodního parku Homolka-Vojířov

5. května v 9:00
Dům přírody Třeboňska zve na vycházku do oblasti přírodního parku Homolka-Vojířov s místním znalcem Vladimírem Bednářem. Sraz účastníků je v 9 hodin před hotelem Peršlák u Nového Vojířova, odkud se vydají po lesních cestách do přírodní rezervace Fabián. Trasa vycházky měří cca 13 km a účast je zdarma. Bližší informace podá V. Bednář na tel. 721 042 567.

Štěpán Kojan (KEKS) a Bárka - Benefiční koncert pro Vydru

24. dubna v 19.00
Přijďte na benefiční koncert do divadla J. K. Tyla a podpořte Ekocentrum Vydra, které provozuje Záchrannou stanici pro volně žijící živočichy v Třeboni. Příjemný hudební zážitek a podpora dobré věci, to je přece skvělá kombinace. Součástí akce bude také prodejní výstava fotografií přírody třeboňského fotografa Kryštofa Bartušky.

Výstava Oči dokořán 2024

5. dubna - 2. května
Téměř dvě stovky výtvarných prací poslali do krajského kola soutěžní přehlídky Oči dokořán žáci osmnácti základních uměleckých škol z celého Jihočeského kraje. Odborná porota vybírala mezi jednotlivými plošnými prostorovými pracemi, výtvarnými řadami a projekty, fotografickými cykly i multimediálními soubory. Nejlepší díla budou od 5.4. do 2.5. 2024 vystavena v Domě Štěpánka Netolického.

... přejít do archivu aktualit