Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Teplické dechové trio a Eva Hartová (soprán)

V podání hudebníků Teplického dechového tria zazní klasická i současná hudba, kterou svým zpěvem operetních a muzikálových melodií ozdobí sopranistka Eva Hartová.

Datum konání akce:17.8.2021
Čas konání:18:00 - 18:50
Cena:260 - 280 Kč
Do 21. června získáte vstupenky levněji!!
Místo:
On-line:Akce již proběhla a nelze se přihlásit

Je připraven pestrý program se zpívanými písněmi jako např. "Chtěla bych tančit jen" z muzikálu My Fair Lady, "Viljo, ó Viljo" z operety Veselá vdova, píseň "Heia, heia" z Čardášové princezny a sóla sopranistky vyvrcholí árií "Měsíčku na nebi" z opery Rusalka. Slovem provází Lukáš Čajka. Program slibuje krásný hudební zážitek, můžeme se těšit na příjemné pohodové chvíle.


Délka koncertu: cca 60 min


Z programu:
F. Loewe – Spát! Spát! (My Fair Lady, píseň Elizy)
F. Lehár – Viljo, ó Viljo! (Veselá vdova, árie Hanny Glawari)
E. Kálmán – Heia, heia (Čardášová princezna, árie Sylvy Varescu)
A. Dvořák - Měsíčku na nebi hlubokém (Rusalka, árie Rusalky)
G. F. Händel – Lascia ch´io pianga (Rinaldo, árie Almireny)
W.A.Mozart - Divertimento 1 (výběr)
V.Nudera - Rondo (výběr)
J.Fučík - Starý bručoun
P.R. Buttall - Charleston Medley
S.Jelínek - Variace na hebrejskou píseň
a další

Stručně o účinkujících:
Eva Hartová - sopranistka, absolventka Pražské konzervatoře, pedagog zpěvu, absolventka mezinárodní soutěže Baroque opera Cesti Innsbruck
Zuzana Čajková - sólo klarinetistka a saxofonistka, vedoucí klarinetové sekce orchestru Svč .divadla Ústí n. L., klarinetistka Severočeské filharmonie Teplice, pedagog hry na saxofon.
Lukáš Čajka - klarinetista Svč. filharmonie Teplice, saxofonista, dirigent Big bandu Konzervatoře Teplice, zástupce ředitele ZUŠ Teplice, pedagog Konzervatoře Teplice.
Pavel Ulman - fagotista Svč. filharmonie Teplice, vedoucí fagotové sekce orchestru Svč .divadla Ústí n. L., pedagog.




Kalendář akcí
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuálně

Vycházka do přírodního parku Homolka-Vojířov

5. května v 9:00
Dům přírody Třeboňska zve na vycházku do oblasti přírodního parku Homolka-Vojířov s místním znalcem Vladimírem Bednářem. Sraz účastníků je v 9 hodin před hotelem Peršlák u Nového Vojířova, odkud se vydají po lesních cestách do přírodní rezervace Fabián. Trasa vycházky měří cca 13 km a účast je zdarma. Bližší informace podá V. Bednář na tel. 721 042 567.

Štěpán Kojan (KEKS) a Bárka - Benefiční koncert pro Vydru

24. dubna v 19.00
Přijďte na benefiční koncert do divadla J. K. Tyla a podpořte Ekocentrum Vydra, které provozuje Záchrannou stanici pro volně žijící živočichy v Třeboni. Příjemný hudební zážitek a podpora dobré věci, to je přece skvělá kombinace. Součástí akce bude také prodejní výstava fotografií přírody třeboňského fotografa Kryštofa Bartušky.

Výstava Oči dokořán 2024

5. dubna - 2. května
Téměř dvě stovky výtvarných prací poslali do krajského kola soutěžní přehlídky Oči dokořán žáci osmnácti základních uměleckých škol z celého Jihočeského kraje. Odborná porota vybírala mezi jednotlivými plošnými prostorovými pracemi, výtvarnými řadami a projekty, fotografickými cykly i multimediálními soubory. Nejlepší díla budou od 5.4. do 2.5. 2024 vystavena v Domě Štěpánka Netolického.

... přejít do archivu aktualit