Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Tato stránka není veřejná !


Datum: 1.1.1970 | Zhlédnuto: x


Tato stránka není veřejná !
Aktuality

Třeboňská šlapka 2024 - Po stopách černého zlata

18. května od 9:30
Tradiční akce k zahájení cyklosezony má letos podtitul „Po stopách černého zlata - rašeliny“ a zavede účastníky na Suchdolsko. Startujeme už tradičně v 10:00 Masarykova náměstí a letošní trasa povede přes Brannou, Kočičí blato, Hrdlořezy, Suchdol n. Lužnicí, Klikov, Kosky a Chlumskou rybniční soutavu zpět do Třeboně.

Filmový festival Třeboň

18.-25. května
3. ročník filmového festivalu, který je zaměřen výhradně na českou a slovenskou filmovou tvorbu, nabídne celovečerní, dokumentární i studentské filmy. Jeho záměrem je podpořit česko-slovenskou kinematografii a propojit jejich tvůrce a diváky na jednom místě. Soutěžní snímky budou promítány v kině Světozor.

Otevírání lázeňské sezony 2024

25. května
Jako každý rok, i letos nás čeká slavnostní otevření lázeňské sezony. V lázeňském parku u Aurory bude připraven bohatý program pro děti i dospělé a nebude chybět ani tradiční trh na Masarykově náměstí.

Pěší exkurze: Víra - Naděje - Láska

26. května v 10:15
Vydejte se na nedělní exkurzi po Nadějské rybniční soustavě pod vedením zoologa RNDr. Lukáše Šimka. Exkurzi pořádá Dům přírody Třeboňska a účast je zdarma. Sraz účastníků je v 10:15 na vlakové zastávce ve Frahelži.

... přejít do archivu aktualit