Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

trebON – velký letní koncert

Datum konání akce:21.8.2015
Čas konání:16:00 - 23:00
Cena:120 Kč
Místo:Zámecký park
On-line:Akce již proběhla a nelze se přihlásit

16:00 - ONI jsou tři hlasy, kytary a dechy, české texty, živelná rytmika. Pod nálepkou "jazzrockových vypravěčů" hrají hutné písně se silnými texty a hypnotickými mezihrami, opřené o rockovou kapelu s bluesovým feelingem a jazzovou fantazií. Poznávacím znamením je charismatická trojice zpěváků a barevné saxofonové linky.

web ONI

 

17:30 - THOM ARTWAY (Tomáš Maček) je mladý český zpěvák, skladatel a kytarista. Zpívá anglicky a ve své tvorbě kloubí folk, pop a rock. V roce 2012 nahrál písničku Towards The Sun, kterou můžete slyšet na soundtracku filmu Křídla Vánoc. V prosinci roku 2013 uveřejnil své debutové EP s názvem Still Standing in the Unknown, které obsahuje 4 skladby. V květnu 2015 vydal singl I Have No Inspiration. Thoma v Třeboni uslyšíte s doprovodem kapely ve složení: Ondřej Jurásek (baskytara), Martin Hrabal(bicí a perkuse), František Valena(klávesy). 

http://www.thomartway.com/

 

19:00 - VEES - Mladá indie/rock'n'rollová tří-členná kapela z Českých Budějovic. Kapela má složení kytara, basa, bicí a funguje od roku 2006. Jejich naprosté zapálení a skromný přístup ve spojení s velmi dobrým ovládnutím nástrojů, které není dnes zdaleka pravidlem, nese velké ovoce a tato kapela roste každým dnem. Hlavně se ale musí zažít přímo naživo. Live shows jsou velice energické a bubeník v této kapele není jen ten "pomocník vzadu". Není to žádná kopírka, ani revival, je to tou současná autentická divoká kytarovka, která v ČR nemá obdobu ani konkurenci. Naprosto nevykalkulovaná retro kapela. 

http://www.veespolice.cz/

 

20:30 - NOISY POTS hrají elektronickou, převážně taneční hudbu s využitím akustických nástrojů a improvizace.  Jejich charakteristický zvuk spočívá v použití kýblů, plechovek a naladěných kuchyňských hrnců v kombinaci se syntezátory, vibrafonem, samplingem a vokálem. Jejich tvorba je ovlivněna současnými jmény světové elektronické scény - Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Apparat, Flume a dalšími.  Na svých vystoupeních nezapřou spontánní energii pouličního bubnování.

http://www.noisypots.com/

 

 

21:30 - VILÉM ČOK & BYPASS - Všude, kde se zjevil Vilém Čok, čišelo to provokací a stylem „jít svou cestou“. Našel k tomu prakticky vždy ochotné spoluhráče a kamarády, kteří s ním do vlaku naskočili. V roce 1978 založil pražské punkové trio Zikkurat, než v únoru 1981 uskutečnil svůj životní přestup do legendárního Pražského výběru. Po zákazu Pražského výběru v roce 1983 hrál se skupinou Moped. V roce 1986 zase začal koncertovat s Výběrem a byl hostujícím zpěvákem a baskytaristou skupiny Stromboli, kterou založil kytarista Výběru Michal Pavlíček Na konci 80. let založil skupinu Nová Růže. Po jejím rozpadu vytvořil skupinu Delirium tremens. V roce 2003 začal opět koncertovat Pražský výběr, než se definitivně rozpadl roku 2006. Dnes Vilém zpívá v muzikálech ExcaliburObraz Doriana Graye a dalších. Kromě toho zpívá se svou novou skupinou ByPass.

http://www.vilemcok.com/

 

 

 

 

 


Kalendář akcí
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuálně

Vycházka do přírodního parku Homolka-Vojířov

5. května v 9:00
Dům přírody Třeboňska zve na vycházku do oblasti přírodního parku Homolka-Vojířov s místním znalcem Vladimírem Bednářem. Sraz účastníků je v 9 hodin před hotelem Peršlák u Nového Vojířova, odkud se vydají po lesních cestách do přírodní rezervace Fabián. Trasa vycházky měří cca 13 km a účast je zdarma. Bližší informace podá V. Bednář na tel. 721 042 567.

Štěpán Kojan (KEKS) a Bárka - Benefiční koncert pro Vydru

24. dubna v 19.00
Přijďte na benefiční koncert do divadla J. K. Tyla a podpořte Ekocentrum Vydra, které provozuje Záchrannou stanici pro volně žijící živočichy v Třeboni. Příjemný hudební zážitek a podpora dobré věci, to je přece skvělá kombinace. Součástí akce bude také prodejní výstava fotografií přírody třeboňského fotografa Kryštofa Bartušky.

Výstava Oči dokořán 2024

5. dubna - 2. května
Téměř dvě stovky výtvarných prací poslali do krajského kola soutěžní přehlídky Oči dokořán žáci osmnácti základních uměleckých škol z celého Jihočeského kraje. Odborná porota vybírala mezi jednotlivými plošnými prostorovými pracemi, výtvarnými řadami a projekty, fotografickými cykly i multimediálními soubory. Nejlepší díla budou od 5.4. do 2.5. 2024 vystavena v Domě Štěpánka Netolického.

... přejít do archivu aktualit