Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Penzion a restaurace U Třeboňského kola

✿ za správnost a úplnost údajů o ubytovacích zařízeních zodpovídají správci jednotlivých provozoven

 

 

Táboritská 65
379 01 Třeboň
www.penzion-utrebonskehokola.cz
+420607864440
49° 0' 22,586508", 14° 45' 28,45747044"
Nejnižší cena: 250 Kč/osobu/noc
Poskytujeme sleva pro seniory a skupinové slevy ve výši 10% z ceny ubytování (neplatí pro ubytování v jednolůžkových pokojích)

Pro úpravu zápisu je potřeba použít heslo, které bylo zasláno na mail při zadávání zápisu. Heslo lze opětovně zaslat kliknutím na odkaz "Získat heslo".


984 m od centra města



Rodinný penzion se nachází téměř v centru lázeňského města Třeboně mezi lázněmi AURORA a BERTA. Nabíme ubytování v 1- až 4-lůžkových pokojích, všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou, WC, DTV televizí a bezdrátovým WiFi připojením ZDARMA. K dispozici jsou Vám pro celý penzion tři společné kuchyňky. Dále nabízíme ubytování v nových 4-lůžkových apartmánech. V zadní části penzionu je dvorek s dětským koutkem, uzamykatelná kolárna a společenská místnost s plně vybavenou kuchyní. V suterénu je restaurace, která je otevřena denně mimo pondělka od 18.00hod. Parkování je možné na parkovišti před penzionem ZDARMA nebo v uzavřeném dvoře penzionu. V bezprostřední blízkosti penzionu se nachází domácí pekárna, několik obchodů a restaurací.


 
buďte také vidět!

Žádost o prezentaci ubytování na itrebon.cz

Chcete také prezentovat Vaše ubytovací zařízení na webových stránkách www.itrebon.cz? Není nic jednoduššího než...

Dozvědět se více

Brožura Ubytování ke stažení

(klikněte na soubor PDF)