Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Vadí nevadí

Datum konání akce:23.4.2018
Čas konání:20:00 - 21:43
Cena:130 - 140 Kč
Místo:Kino Světozor
On-line:Akce již proběhla a nelze se přihlásit

Hrajete rádi Vadí nevadí? Tak pozor na to, s kým to hrajete, ať přitom nepřijdete o život. Vadí nevadí je hororová novinka od tvůrců ze společnosti Blumhouse, která diváky loni spolehlivě vyděsila filmy Rozpolcený a Uteč.Vadí nevadí je poměrně nevinná hra, při které hráči, když na ně přijde řada, volí, zda pravdivě odpoví na nějakou choulostivou otázku, nebo splní obtížný/nepříjemný/ponižující úkol. Spojení „poměrně nevinná“ přestává platit ve chvíli, kdy v případě lži nebo nesplněného úkolu zemřete.Studentka Olivia (Lucy Hale) vyrazila s partou přátel na pohodovou dovolenou do Nového Mexika. Seznámení s pohledným sympaťákem je zavedlo do lehce strašidelných kulis zrušeného kláštera, kde si zahráli právě Vadí nevadí. Jak už to u téhle hry bývá, kvůli tajemstvím vyplouvajícím na povrch začala atmosféra poněkud houstnout. Opravdové husto ale nastalo ve chvíli, kdy jim onen pohledný sympaťák prozradil, že kdyby je ke hře nenalákal, tak by zemřel. A že teď dost pravděpodobně začnou umírat oni, protože organizátor téhle verze Vadí nevadí se s ničím nepáře.Dalo by se nad tím mávnout rukou, kdyby po návratu domů Olivia a její přátelé nenacházeli připomínky hry na každém kroku. Textovky, telefonáty, nápisy na zdech, dotazy náhodných kolemjdoucích – ti všichni opakují otázku „Vadí nevadí?“ A varianta, že by odmítli, nepřichází v úvahu. Poznají to ve chvíli, kdy to někteří z nich zkusí a zemřou. Jak hráči ubývají, hra nabírá obrátky a stupňuje náročnost. Jak zastavit smrtící kolotoč, když žádné standardní řešení neexistuje?Zdroj: CinemArt Oficiální text distributora.

Kalendář akcí
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuálně

Vycházka do přírodního parku Homolka-Vojířov

5. května v 9:00
Dům přírody Třeboňska zve na vycházku do oblasti přírodního parku Homolka-Vojířov s místním znalcem Vladimírem Bednářem. Sraz účastníků je v 9 hodin před hotelem Peršlák u Nového Vojířova, odkud se vydají po lesních cestách do přírodní rezervace Fabián. Trasa vycházky měří cca 13 km a účast je zdarma. Bližší informace podá V. Bednář na tel. 721 042 567.

Štěpán Kojan (KEKS) a Bárka - Benefiční koncert pro Vydru

24. dubna v 19.00
Přijďte na benefiční koncert do divadla J. K. Tyla a podpořte Ekocentrum Vydra, které provozuje Záchrannou stanici pro volně žijící živočichy v Třeboni. Příjemný hudební zážitek a podpora dobré věci, to je přece skvělá kombinace. Součástí akce bude také prodejní výstava fotografií přírody třeboňského fotografa Kryštofa Bartušky.

Jan Kypet Šmíd zve na besedu o Indii

25. dubna v 18.00
Jan Kypet Šmíd se s vámi podělí o fascinující zážitky a dojmy z cesty po Severní Indii. Během svého putování prozkoumal nejen krásu krajiny, ale i rozmanitost kultur, tradic a životního stylu, které tuto část Indie charakterizují. Jan vám na besedě v Domě Štěpánka Netolického přiblíží nejenom vizuální bohatství této oblasti, ale i své osobní příběhy a setkání s místními lidmi.

Výstava Oči dokořán 2024

5. dubna - 2. května
Téměř dvě stovky výtvarných prací poslali do krajského kola soutěžní přehlídky Oči dokořán žáci osmnácti základních uměleckých škol z celého Jihočeského kraje. Odborná porota vybírala mezi jednotlivými plošnými prostorovými pracemi, výtvarnými řadami a projekty, fotografickými cykly i multimediálními soubory. Nejlepší díla budou od 5.4. do 2.5. 2024 vystavena v Domě Štěpánka Netolického.

... přejít do archivu aktualit