Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Kazišuci

Datum konání akce:23.5.2018
Čas konání:20:00 - 21:42
Cena:120 - 130 Kč
Místo:Kino Světozor
On-line:Akce již proběhla a nelze se přihlásit

Komedie o holkách, které chtějí přijít o panenství, a o rodičích, kteří jim v tom chtějí zabránit doslova za každou cenu.Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu.Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné.Zdroj: CinemArt Oficiální text distributora.

Kalendář akcí
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Aktuálně

Velikonoční hrkání v Třeboni

28. - 30. března
V Třeboni již pátým rokem budou doplňovat velikonoční obřady v místním chrámu sv. Jiljí a Panny Marie Královny tematicky zaměřené průvody hrkání. Cílem je přenést atmosféru křesťanských Velikonoc do veřejného prostoru.

Velikonoční trh na Masarykově náměstí

30. března od 9 do 17 hodin
Zveme na velikonočně laděný řemeslný trh s kulturním programem. Čeká na vás pletení pomlázek, výroba velikonočních dekorací, koledníci na chůdách, dudácká kapela, velikonoční pohádka pro děti a spousta dalšího. Přijďte přivítat svátky jara na Masarykovo náměstí v Třeboni!

Velikonoční pohádka ze zahrádky

30. března v 15.30
Je jaro a to má paní Příroda své rozmary. Chvilku je zima, chvilku svítí sluníčko, nebo padá sníh. Ovšem jaro už je opravdu cítit ve vzduchu. A s jarem přichází Velikonoce, nejkrásnější svátky jara. A tak není divu, že na zahrádce už jsou všichni celí nedočkaví. A nejvíc malý Péťa Zahrádka, který tam s babičkou všechno chystá. Pohádka pro děti na velikonoční sobotní odpoledne.

... přejít do archivu aktualit