Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Backstage

Datum konání akce:25.7.2018
Čas konání:17:00 - 18:30
Cena:130 - 140 Kč
Místo:Kino Světozor
On-line:Akce již proběhla a nelze se přihlásit

Backstage přináší do českého filmu úplně nový a výjimečný žánr tanečního filmu. Uvolněný styl streetdance, dynamický rytmus a čisté emoce a vášeň těch, kteří nevěří nikomu nad třicet let. „Backstage je o lásce, tanci, přátelství, penězích, slávě a moci,“ přibližuje režisérka Andrea Sedláčková, autorka ceněného snímku Fair Play.Dynamická lovestory plná tance a hudby. Život Mary a Buddyho se točí kolem jejich lásky, mají hlavně sami sebe navzájem a žijí romanticky v odstaveném přívěsu. Navíc je spojuje vášeň k tanci. Ve svém malém městě skoro na konci světa dali dokupy taneční skupinu, streetdance jim všem přináší přátelství, volnost a taky sny. Oba stejně jako ostatní členové skupiny sní o tom, že jednoho dne budou nejen zamilovaní, ale i slavní a bohatí. A dveře velkého světa i nablýskaného showbusinessu se jednoho dne opravdu pootevřou. Během tanečního battlu jim totiž uznávaný producent nabídne účast na castingu pro velkou televizní taneční soutěž. Zákulisí takové show má ale svoje tvrdé zákony, pro charakter každého z nich a pro přátelství bude sláva znamenat velkou zkoušku. Tu nejtěžší pak bude muset podstoupit láska ústřední dvojice. Zatím se milovali bez kompromisů, do jejich citů ale vstoupí nové a nečekané postavy.Výraznou tváří Backstage je Ben Cristovao. Ve filmu hraje porotce a dvě jeho písně film do kin doprovází. Videoklip k první z nich, ke skladbě PADAM, trhá na YouTube rekordy a jen během měsíce po zveřejnění zaznamenalo přes 6 milionů zhlédnutí. K filmu vznikl i soundtrack, na němž se vedle Bena Cristovao objevují se svými skladbami i další jména popové, hip hopové nebo urban music. Svými tracky do něj přispěl například Paulie Garand, Annet Charitonová, VR/Nobody, Johny Machette nebo Indy a Wich.Netanečních rolí se zhostili Kryštof Hádek, Ivana Chýlková, Judit Bárdos nebo Roman Luknár. Hlavní role ztvárnili mladí herci Mary Havranová s Ondrejem Hraškou a především pak taneční skupiny The Pastels. The Pastels na sebe upozornili ve finále Česko-Slovensko má talent, v Česku potom vystupovali s Lucií Bílou nebo s rapperem Rytmusem.Hudbu pro film složil Jan P. Muchow a Viktor Hazard, taneční choreografii a styl vytvořil Miňo Kereš, zkušený a vynalézavý autor choreografií k moha televizním show a muzikálům.Bontonfilm Oficiální text distributora.

Kalendář akcí
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Aktuálně

Velikonoční trh na Masarykově náměstí

30. března od 9 do 17 hodin
Zveme na velikonočně laděný řemeslný trh s kulturním programem. Čeká na vás pletení pomlázek, výroba velikonočních dekorací, koledníci na chůdách, dudácká kapela, velikonoční pohádka pro děti a spousta dalšího. Přijďte přivítat svátky jara na Masarykovo náměstí v Třeboni!

Velikonoční pohádka ze zahrádky

30. března v 15.30
Je jaro a to má paní Příroda své rozmary. Chvilku je zima, chvilku svítí sluníčko, nebo padá sníh. Ovšem jaro už je opravdu cítit ve vzduchu. A s jarem přichází Velikonoce, nejkrásnější svátky jara. A tak není divu, že na zahrádce už jsou všichni celí nedočkaví. A nejvíc malý Péťa Zahrádka, který tam s babičkou všechno chystá. Pohádka pro děti na velikonoční sobotní odpoledne.

... přejít do archivu aktualit