Zavírání plavecké sezony

Plavecká sezóna se nezadržitelně blíží ke svému konci a tak nastává čas se s ní rozloučit.

Datum konání akce:7.9.2018 - 9.9.2018
Cena:0 Kč
Místo:Pláž Svět
Organizátor:Okolo Třeboně

I letošní ročník Zavírání plavecké sezóny ve stylu Rozmarného léta přinese mnoho kulturních zážitků. Bohatý program se odehraje o víkendu 7. 9. - 9. 9. 2018 a na své si přijdou plavci i neplavci.

V pátek 7. září se od 20 hodin v Divadle J. K. Tyla představí zpěvačka Lenka Nová s klavírním doprovodem Petra Maláska.

V sobotu 8. září se společně pokusíme udělat dobrou věc a podpoříme Hospicovou péči Sv. Kleofáše, o.p.s. koncertem, jehož výtěžek půjde na konto hospice. V rámci programu zazní filmové melodie a světové evergreeny v podání mnoha umělců a hlavně hudebních nástrojů.

V neděli se společně zastavíme na různých plážích Světa. Východ Slunce přivítáme na pláži u Aurory a každý, kdo pořídí záznam z této krásné podívané i se svou osobou, bude u vstupu na Pláž U Světa, kde se bude konat hlavní část programu, po zásluze odměněn. Slavnost začne oblíbeným setkáním příznivců pruhovaných plavek na Pláži rybníka Svět ve 14 hodin s hudbou a další zábavou, vystoupí kapela Pánská šatna a písničkář Dušan Bitala s kapelou Jakodoma.

Nebude chybět tradiční vážení členů spolku a kovář Standa Šutka vyrobí další kotvu pro charitativní aukci, jejíž výtěžek podpoří Hospicovou péči sv. Kleofáše. Letošní novinkou bude přeprava účastníků z jedné strany rybníka na druhou, a to vláčkem, lodí a možná i letadlem. Na protilehlé pláži Ostende začne v 16:00 slavnost, při níž členové spolku Žít Třeboní odhalí restaurovaný obraz Tomáše Paula, který už řadu let originálním způsobem zdobí vstup na pláž. Kapelu Pánská šatna doplní muzikanti z uskupení Los Alimentos a program vyvrcholí západem slunce, na který je z Ostende vždy nádherná podívaná.

Pro všechny, kteří se západu slunce nedočkají, bude pořízen jeho záznam a zveřejněn na Facebooku Okolo Třeboně. Volná zábava bude pokračovat, dokud bude mít kdo točit pivo...


Kalendář akcí
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuálně

Květinová výstava Amaryllis a hudba

6.-21. dubna 2024
16. ročník jarní květinové výstavy vás zavede do světa hudby. Od roku 1660, kdy do Třeboně přichází Jan Adolf I. ze Schwarzenbergu, budeme postupovat staletími, nahlédneme i do života Bedřicha Smetany a putování časem zakončíme ve zlaté éře charlestonu. Krásná květinová aranžmá doplní hudební dekorace a textilní výrobky v art-quilt a patchwork designu.

... přejít do archivu aktualit