Potraviny, jejich složení a naše představy

Zveme Vás na přednášku "Potraviny, jejich složení a naše představy", která se uskuteční 16. května 2019 od 17 hodině v aule třeboňského gymnázia.

Datum konání akce:16.5.2019
Čas konání:17:00 - 18:00
Místo:Gymnázium Třeboň
Více informací:další info

Třeboňským posluchačům se tentokrát představí ing. Pavel Smetana, Ph.D., vedoucí Katedry potravinářských biotechnologií a kvality zemědělských produktů Zemědělské fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Jeho přednáška se bude týkat složení a značení potravin i praktických rad, jak se orientovat při jejich nákupu – na co se zaměřit, jak etiketám rozumět, co na nich být musí a nemusí. Jste srdečně zváni!

Přednáška se uskuteční 16. května 2019 v 17 hodin v aule Gymnázia Třeboň, Na Sadech 308.

Kontakt: Marie Pokorná, Mikrobiologický ústav AV ČR, v.v.i., Centrum Algatech, +420 602 590 339.

UPOZORNĚNÍ: KAPACITA SÁLU JE OMEZENA NA 135 OSOB. PŘI NAPLNĚNÍ SÁLU BOHUŽEL NENÍ V NAŠICH SILÁCH VYHOVĚT DALŠÍM ZÁJEMCŮM.

 


Kalendář akcí
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuálně

Vycházka do přírodního parku Homolka-Vojířov

5. května v 9:00
Dům přírody Třeboňska zve na vycházku do oblasti přírodního parku Homolka-Vojířov s místním znalcem Vladimírem Bednářem. Sraz účastníků je v 9 hodin před hotelem Peršlák u Nového Vojířova, odkud se vydají po lesních cestách do přírodní rezervace Fabián. Trasa vycházky měří cca 13 km a účast je zdarma. Bližší informace podá V. Bednář na tel. 721 042 567.

... přejít do archivu aktualit