Potraviny, jejich složení a naše představy
Zveme Vás na přednášku "Potraviny, jejich složení a naše představy", která se uskuteční 16. května 2019 od 17 hodině v aule třeboňského gymnázia.
Datum konání akce: | 16.5.2019 |
Čas konání: | 17:00 - 18:00 |
Místo: | Gymnázium Třeboň |
Více informací: | další info |
Třeboňským posluchačům se tentokrát představí ing. Pavel Smetana, Ph.D., vedoucí Katedry potravinářských biotechnologií a kvality zemědělských produktů Zemědělské fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Jeho přednáška se bude týkat složení a značení potravin i praktických rad, jak se orientovat při jejich nákupu – na co se zaměřit, jak etiketám rozumět, co na nich být musí a nemusí. Jste srdečně zváni!
Přednáška se uskuteční 16. května 2019 v 17 hodin v aule Gymnázia Třeboň, Na Sadech 308.
Kontakt: Marie Pokorná, Mikrobiologický ústav AV ČR, v.v.i., Centrum Algatech, +420 602 590 339.
UPOZORNĚNÍ: KAPACITA SÁLU JE OMEZENA NA 135 OSOB. PŘI NAPLNĚNÍ SÁLU BOHUŽEL NENÍ V NAŠICH SILÁCH VYHOVĚT DALŠÍM ZÁJEMCŮM.