Revitalizace pokojů v Hotelu Zlatá hvězda

Každý ubytovatel, hotel nebo penzion, musí jít s dobou. Modernizovat, rozšiřovat či zlepšovat své služby, ať už jde o ubytování nebo restaurace. Kdyby tak nečinil, krátkodobě se asi nic nestane, ale v řádu desetiletí o něj hosté ztratí zájem.


Revitalizace pokojů v Hotelu Zlatá hvězda

My tak činíme s vědomím dlouhé historie hotelu a domu na náměstí, který vždy sloužil hostům a poskytoval jim ty nejlepší služby.

Historie domu, zvaného Zlatá hvězda, umístěného na krásném třeboňském náměstí, se píše od druhé poloviny 17. století. Byl zde i zájezdní hostinec a v roce 1869 došlo k zastavění původního renesančního loubí, aby se tak zvětšily prodejní prostory domu.
Hotel Zlatá hvězda, poskytuje ubytování v Třeboni již 30 let, poslední přestavba trvala celá 80. léta 20. století a zkušební provoz byl zahájen v únoru 1989.

Hotel Zlatá hvězda má nyní pro ubytování k dispozici 48 pokojů a 117 lůžek, a je tak největším hotelem ve městě. Již v loňské roce jsme přistoupili k obměně vybavení u poloviny pokojů a letos v únoru dokončili zbývající. Došlo k výměně koberců, předsíně mají nové šatní stěny se zakomponovaným minibarem a trezorem. Dveře z předsíně dostaly novou výplň s rámečkem. Kompletně přečalouněné nebo nové jsou postele a křesla. Zcela novým prvkem jsou čalouněná čela postelí s LED osvícením foto tapety s třeboňskými motivy a celostěnnou zlatou tapetou. Nové jsou také stoly s taburetem, noční stolky a všechna svítidla. Záclony a tzv. blackout závěsy dotváří útulnost pokojů a ubytovací komfort. Jejich atmosféra nabádá k odpočinku a relaxaci, a to je přesně to, co host v dnešní uspěchané době očekává.

A právě očekávání hostů, kteří plánují ubytování v Třeboni, nám skutečně ukáže, zda se nové revitalizované pokoje budou líbit a projeví se v hodnocení jejich pobytu.

Petr Šot, ředitel hotelu ZH