Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Tato stránka není veřejná !

Třeboní bude opět znít jazz!

To bude JAZZÍK!! 8. a 9. srpna na Masarykově náměstí. Nejvýznamnější osobnost slovenské jazzové scény Peter Lipa a AMC trio se Samuelem Marinčákem, armádní Swing-Dixieland z Olomouce, Claudie Volf & Friends z Rakouska, František Uhlíř Team s americkým zpěvákem Andrew Lee Davisonem, Jan Kavka trio a Jihočeši Ja-Tata Music.

Datum: 1.1.1970 | Zhlédnuto: x

Už po sedmé se na Masarykově náměstí představí 8. a 9. srpna muzikanti zvučných jmen z Česka i zahraničí. Letošní Mezinárodní jazzová setkání se uskuteční díky příspěvku 8 500 EUR z Evropského fondu pro regionální rozvoj Interreg Rakousko-Česká republika, který získal pořadatel Odbor kultury a cestovního ruchu Města Třeboně. 

V Domě Štěpánka Netolického bude od 8. srpna do 2. září k vidění výstava nejúspěšnějších snímků světových fotografů letošního ročníku soutěže JAZZ WORLD PHOTO.

Připraven je i fotografický workshop, který povede Patrick Marek, držitel ceny za nejlepší jazzovou fotku na světě v roce 2015.

 

MEZINÁRODNÍ JAZZOVÁ SETKÁNÍ 2018

Třeboň 8. - 9. srpen

 

8. srpen

Dům Štěpánka Netolického

16.00 Jazz World Photo 2018, vernisáž mezinárodní výstavy

17:00 Jak se fotí jazz? - workshop s Patrickem Markem, autorem nejlepší jazzové fotky na světě v roce 2015

 

Masarykovo náměstí

17.00 Ja-Tata Music /CZ/

19.00 Claudia Volf & Friends /A/

20.30 Peter Lipa, AMC Trio a Samuel Marinčák /SK/

 

9.srpen

Masarykovo náměstí

17.00 Jan Kavka trio /CZ/

19.00 Swing-Dixieland AČR Vojenské hudby Olomouc /CZ/

20.30 František Uhlíř Team /CZ/, Andrew Lee Davison /USA/

 

Dům Štěpánka Netolického

JAZZ WORLD PHOTO 2018

výstava nejúspěšnějších snímků světových fotografů

8. srpen – 2. září 10.00-18.00

 

Na koncerty vstup zdarma.

 


Tato stránka není veřejná !
Aktuality

Velikonoční hrkání v Třeboni

28. - 30. března
V Třeboni již pátým rokem budou doplňovat velikonoční obřady v místním chrámu sv. Jiljí a Panny Marie Královny tematicky zaměřené průvody hrkání. Cílem je přenést atmosféru křesťanských Velikonoc do veřejného prostoru.

Velikonoční trh na Masarykově náměstí

30. března od 9 do 17 hodin
Zveme na velikonočně laděný řemeslný trh s kulturním programem. Čeká na vás pletení pomlázek, výroba velikonočních dekorací, koledníci na chůdách, dudácká kapela, velikonoční pohádka pro děti a spousta dalšího. Přijďte přivítat svátky jara na Masarykovo náměstí v Třeboni!

Velikonoční pohádka ze zahrádky

30. března v 15.30
Je jaro a to má paní Příroda své rozmary. Chvilku je zima, chvilku svítí sluníčko, nebo padá sníh. Ovšem jaro už je opravdu cítit ve vzduchu. A s jarem přichází Velikonoce, nejkrásnější svátky jara. A tak není divu, že na zahrádce už jsou všichni celí nedočkaví. A nejvíc malý Péťa Zahrádka, který tam s babičkou všechno chystá. Pohádka pro děti na velikonoční sobotní odpoledne.

... přejít do archivu aktualit