Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Tato stránka není veřejná !

Publikace o Třeboni v prodeji

Přemýšlíte o dárku svým blízkým? Město Třeboň vydalo novou fotografickou publikaci TŘEBOŇ, která určitě zaujme nejen ty Třeboně znalé.

Datum: 1.1.1970 | Zhlédnuto: x

Reprezentativní publikace bude do konce roku 2018 k prodeji za zaváděcí cenu      390 Kč v Turistickém a informačním centru na Masarykově náměstí. Od ledna 2019 bude její cena 450 Kč.

Křest se uskutečnil při akci Rozsvícení vánočního stromu 1. prosince.

Průvodní texty do publikace napsala Michaela Kajerová, fotografie jsou pořízeny různými fotografy, z nichž z Třeboně jsou Jan Ševčík, Michal Pech a Miroslav Adamec. Texty jsou přeloženy do angličtiny a němčiny.


Tato stránka není veřejná !
Aktuality

Velikonoční trh na Masarykově náměstí

30. března od 9 do 17 hodin
Zveme na velikonočně laděný řemeslný trh s kulturním programem. Čeká na vás pletení pomlázek, výroba velikonočních dekorací, koledníci na chůdách, dudácká kapela, velikonoční pohádka pro děti a spousta dalšího. Přijďte přivítat svátky jara na Masarykovo náměstí v Třeboni!

Velikonoční pohádka ze zahrádky

30. března v 15.30
Je jaro a to má paní Příroda své rozmary. Chvilku je zima, chvilku svítí sluníčko, nebo padá sníh. Ovšem jaro už je opravdu cítit ve vzduchu. A s jarem přichází Velikonoce, nejkrásnější svátky jara. A tak není divu, že na zahrádce už jsou všichni celí nedočkaví. A nejvíc malý Péťa Zahrádka, který tam s babičkou všechno chystá. Pohádka pro děti na velikonoční sobotní odpoledne.

... přejít do archivu aktualit