Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Penzion Markéta

✿ za správnost a úplnost údajů o ubytovacích zařízeních zodpovídají správci jednotlivých provozoven

 

 

Daskabát 542
379 01 Třeboň
http://www.marketa-penzion.cz/
721 851 245
49° 0' 32,99845176", 14° 45' 9,9037198800002"

Pro úpravu zápisu je potřeba použít heslo, které bylo zasláno na mail při zadávání zápisu. Heslo lze opětovně zaslat kliknutím na odkaz "Získat heslo".


1,4 km od centra města



Penzion Markéta se nachází v klidné části na severozápadním okraji města Třeboň. Ubytování v Třeboni je vhodné nejen pro cykloturisty a rodiny s dětmi, ale díky svému umístění, poloze a lůžkové kapacitě i pro lázeňské hosty, větší skupiny a firemní akce.

Vybavení objektu

Hosté penzionu Markéta mohou po dobu svého pobytu bez omezení užívat velkou zahradu s terasou a grilem, dětský koutek s pískovištěm, kolárnu a společenskou místnost. Penzion nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, sportovně založené osoby i lázeňské hosty. Ubytování v soukromí a přitom nedaleko centra města.

Ubytování v penzionu Markéta je zajišťováno v pěti prostorných pokojích, s maximální kapacitou 15-ti osob. Rodinný penzion Markéta Vám nabízí ubytování na Třeboňsku ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích a jednom čtyřlůžkovém pokoji.
Po dobu ubytování mají hosté penzionu WIFI připojení k internetu zdarma. V každém pokoji je televize a stoleček s křesílkem ke klidnému posezení. Všechny pokoje jsou vybaveny samostatnou koupelnou a WC.


 
buďte také vidět!

Žádost o prezentaci ubytování na itrebon.cz

Chcete také prezentovat Vaše ubytovací zařízení na webových stránkách www.itrebon.cz? Není nic jednoduššího než...

Dozvědět se více

Brožura Ubytování ke stažení

(klikněte na soubor PDF)