Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Ztracen v džungli

Datum konání akce:20.2.2018
Čas konání:17:00 - 18:55
Cena:110 - 120 Kč
Místo:Kino Světozor
On-line:Akce již proběhla a nelze se přihlásit

Strhující film Ztracen v džungli vznikl podle těžko uvěřitelného skutečného příběhu. Dobrodružný výlet se v něm proměnil v boj o život za hranicemi lidských možností. V hlavní roli exceluje Daniel Radcliffe. Jako trosečník v nekonečném deštném pralese čelí drsným nástrahám a výzvám, na jaké Harry Potter ani nepomyslel. Mladý muž chce na cestách po světě uniknout rutinně a nudě západoevropského života. V bolívijské metropoli La Paz potkává nové parťáky z různých koutů světa a tajuplného průvodce. Ten je vezme na expedici do neprobádaných míst amazonského pralesa s tím, že mohou nalézt neznámý indiánský kmen, zcela nedotčenou přírodu a možná i naleziště zlata. Jenže uprostřed divočiny průvodce zmizí a skupina cestovatelů se při ztroskotání na divoké řece rozpadne. Hlavní hrdina Yossi zůstane uprostřed neprostupné, nehostinné a nebezpečné džungle sám. Bez nože či jiné zbraně, bez zásob a bez jakéhokoli přístřeší . . úplně sám. Má sice za sebou tři roky vojenské služby, ale ty ho zdaleka nedokázaly připravit na všechno, co ho v dusném jihoamerickém pralese čeká. Krásná příroda se proměňuje v zelené peklo a v nepřítele plného útočných tvorů, jedovatých rostlin i hadů, odporného hmyzu a ohavných parazitů, jaké si ve středoevropských poměrech nedokážeme ani představit. Džungle má jasný vzkaz: sem lidé nepatří. Film byl natočen podle příběhu Yossiho Ghinsberga a jeho stejnojmenného knižního bestselleru, který zničenou expedici a boj o holý život popisuje. Člověk versus příroda. Bezvýchodná situace proti nezměrné vůli. Hrdinové, kteří v souboji s vyčerpáním a vlastními démony objevují sílu přežít. Příběhy, z nichž naskakuje husí kůže při pomyšlení, že se skutečně staly a že utrpení filmových hrdinů skutečně někdo prožil. Ztracen v džungli se řadí po bok filmů, jako bylo 127 hodin nebo Přežít. Zdroj: Bontonfilm Oficiální text distributora.

Kalendář akcí
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Aktuálně

Velikonoční trh na Masarykově náměstí

30. března od 9 do 17 hodin
Zveme na velikonočně laděný řemeslný trh s kulturním programem. Čeká na vás pletení pomlázek, výroba velikonočních dekorací, koledníci na chůdách, dudácká kapela, velikonoční pohádka pro děti a spousta dalšího. Přijďte přivítat svátky jara na Masarykovo náměstí v Třeboni!

Velikonoční pohádka ze zahrádky

30. března v 15.30
Je jaro a to má paní Příroda své rozmary. Chvilku je zima, chvilku svítí sluníčko, nebo padá sníh. Ovšem jaro už je opravdu cítit ve vzduchu. A s jarem přichází Velikonoce, nejkrásnější svátky jara. A tak není divu, že na zahrádce už jsou všichni celí nedočkaví. A nejvíc malý Péťa Zahrádka, který tam s babičkou všechno chystá. Pohádka pro děti na velikonoční sobotní odpoledne.

... přejít do archivu aktualit