Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Vetřelec: Covenant

Datum konání akce:22.6.2017
Čas konání:20:00 - 22:02
Cena:130 - 140 Kč
Místo:Kino Světozor
On-line:Akce již proběhla a nelze se přihlásit

Ve vesmíru váš řev nikdo neslyší. Po téměř čtyřech desetiletích zůstávají tato slova synonymem pro čirou a neúprosnou intenzitu mistrovského díla Ridleyho Scotta, futuristického hororu Vetřelec. Teď se otec ikonické franšízy opět vrací do světa, který vytvořil, aby prozkoumal jeho nejtemnější zákoutí ve filmu VETŘELEC: COVENANT a přinesl nová dobrodružství, která vám zrychlí tep a která posouvají hranice hororových filmů s ratingem R. Na palubě vesmírné lodi Covenant panuje hluboké ticho. Posádka a další 2 tisíce duší na palubě průkopnického plavidla jsou v hluboké hibernaci, takže umělá bytost Walter bloumá chodbami sama. Loď je na cestě k vzdálené planetě Origae-6 na opačné straně galaxie, kde, jak osadníci doufají, založí novou základnu pro lidstvo. Klid ale skončí, když výbuch blízké hvězdy roztrhne energetické plachty Covenanta, což vyústí v tucty obětí a výrazně změní směr celé mise. Přeživší členové posádky brzy objeví něco, co vypadá jako neprozkoumaný ráj, neporušený Eden s horami, jejichž vrcholky jsou skryty v mracích a se stromy tyčícími se do ohromné výše, a to ve vzdálenosti daleko menší než Origae-6, a co by mohlo být potenciálně stejně životaschopné jako domov. To, co našli, je však ve skutečnosti temný a smrtící svět plný nepředpokládaných otáček a zvratů. Tváří v tvář strašné hrozbě, která přesahuje jejich představivost, se napadení průzkumníci musí pokusit o trýznivý útěk. Deset let po událostech vylíčených ve Scottově trháku Prometheus z roku 2012, se VETŘELEC: COVENANT vrací ke kořenům režisérovy průlomové ságy. VETŘELEC: COVENANT přináší jedinečný děsivý příběh naplněný dech beroucím dobrodružstvím a obludnými novými stvořeními. V šestém dílu této blockbusterové série se vizionářský režisér přibližuje k odhalení původu matky všech vetřelců, smrtícího Xenomorphu z původního filmu. Zdroj: CinemArt Oficiální text distributora.

Kalendář akcí
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Aktuálně

Velikonoční hrkání v Třeboni

28. - 30. března
V Třeboni již pátým rokem budou doplňovat velikonoční obřady v místním chrámu sv. Jiljí a Panny Marie Královny tematicky zaměřené průvody hrkání. Cílem je přenést atmosféru křesťanských Velikonoc do veřejného prostoru.

Velikonoční trh na Masarykově náměstí

30. března od 9 do 17 hodin
Zveme na velikonočně laděný řemeslný trh s kulturním programem. Čeká na vás pletení pomlázek, výroba velikonočních dekorací, koledníci na chůdách, dudácká kapela, velikonoční pohádka pro děti a spousta dalšího. Přijďte přivítat svátky jara na Masarykovo náměstí v Třeboni!

Velikonoční pohádka ze zahrádky

30. března v 15.30
Je jaro a to má paní Příroda své rozmary. Chvilku je zima, chvilku svítí sluníčko, nebo padá sníh. Ovšem jaro už je opravdu cítit ve vzduchu. A s jarem přichází Velikonoce, nejkrásnější svátky jara. A tak není divu, že na zahrádce už jsou všichni celí nedočkaví. A nejvíc malý Péťa Zahrádka, který tam s babičkou všechno chystá. Pohádka pro děti na velikonoční sobotní odpoledne.

... přejít do archivu aktualit