Utajený koncert - Mezi nebem a zemí

Na utajeném koncertě s názvem Mezi nebem a zemí vystoupí orchestr Jihočeského divadla. Místo konání není předem známé. Z Třeboně se na místo diváci dostanou v 18:15 autobusem z autobusového nádraží. Přibližný návrat do Třeboně je ve 21:30. Vstupenky v ceně 290 Kč (včetně dopravy z Třeboně) lze zakoupit v Turistickém a informačním centru na Masarykově náměstí č. 87 v Třeboni

Datum konání akce:19.5.2017
Čas konání:18:15 - 21:30
Cena:0 Kč
Místo:
Organizátor:Jihočeské divadlo
Více informací:další info

Jihočeské divadlo v Českých Budějovicích pořádá již čtvrtý koncert z cyklu UTAJENÝCH KONCERTŮ na neobvyklých místech, kdy diváci nevědí, kam jedou, ale mohou místo hádat pomocí indicií. Vědí jen, co na koncertu zazní.

Tyto koncerty jsou kombinací klasické hudby a zábavy a konají se na zajímavých místech, která veřejnosti obvykle nejsou přístupná. První z nich se konal na základně Letecké záchranné služby v Plané u Českých Budějovic a setkal se s velkým diváckým úspěchem, druhý v depu Dopravního podniku města České Budějovice a třetí v bývalé slévárně Škoda, nyní areálu opravny velkých vozidel společnosti 4Rail.
Na příští „utajený koncert“ zveme nově diváky z Třeboně, pro které je připraven odvoz autobusem. Koncert se koná v pátek 19. května.


Program koncertu:
I. Stravinskij / Pták Ohnivák
B. Martinů / Thunderbolt P-47
R. Wagner / Jízda valkýr
J. Sibelius / Labuť z Tuonely
a další...
Moderuje Petr Meškán
• Rezervujte / kupte si včas vstupenku na koncert, která v tomto případě funguje i jako jízdenka. Právě autobus vás totiž zaveze na konkrétní utajované místo koncertu i zpět.
• Místo konání koncertu je i v tomto případě temperované, ne vyhřívané. Oblečte se proto neformálně, pohodlně a teple.
• Pokud patříte mezi zvědavější jedince, chcete předem hádat, kam to vlastně pojedeme, a případně vyhrát volné vstupenky do Jihočeského divadla, zaregistrujte se na www.jihoceskedivadlo.cz/utajenekoncerty
• Stačí napsat jméno, příjmení a kontakt. Postupně vám budeme zasílat indicie k místu konání koncertu.
Vstupenky v ceně 290 Kč (včetně dopravy z Třeboně) lze zakoupit v Turistickém a informačním centru na Masarykově náměstí č. 87 v Třeboni.


Kalendář akcí
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuálně

Květinová výstava Amaryllis a hudba

6.-21. dubna 2024
16. ročník jarní květinové výstavy vás zavede do světa hudby. Od roku 1660, kdy do Třeboně přichází Jan Adolf I. ze Schwarzenbergu, budeme postupovat staletími, nahlédneme i do života Bedřicha Smetany a putování časem zakončíme ve zlaté éře charlestonu. Krásná květinová aranžmá doplní hudební dekorace a textilní výrobky v art-quilt a patchwork designu.

... přejít do archivu aktualit