Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Sněhová královna: Tajemství ohně a ledu

Datum konání akce:11.2.2018
Čas konání:17:00 - 18:29
Cena:130 - 140 Kč
Místo:Kino Světozor
On-line:Akce již proběhla a nelze se přihlásit

Pokračování populární animované série je opět plné dobrodružství, humoru i kouzel. Naši hrdinové se střetnou s magií ohně a ledu a tak jim chvilku bude pořádně horko a chvíli zase hodně velká zima.Hlavní hrdinkou příběhu je opět odvážná Gerda, která porazila Sněhovou královnu a osvobodila svého bratra Kaie. Díky tomu se z nich staly tak trochu pohádkové celebrity. Zatímco Gerda to bere s nadhledem, zasněný Kai se o něco hůře vyrovnává se svou popularitou, kdy mu u nohou pravidelně omdlévají mladé dívky. Aby si od této vysilující slávy trochu odpočinuli, vydávají se do hor za svým trollím kamarádem Ormem, kde na ně však nečeká žádná odpočinková dovolená, ale pořádné nové dobrodružství.Do trollích hor k Ormovi totiž také dorazí Rolan, mladík vyhledávající hrdinské činy, který se v trollích legendách dočte o starobylém kouzelném trollím Kameni ohně a ledu. Pochopitelně jej jako pravý hrdina musí hledat a nalézt! A když se k nim ještě připojí drsná a krásná pirátka Alfida, je na pořádný zmatek v trolím království zaděláno. Události se naší partě hodně rychle vymknou z rukou a dá jim spoustu práce, než magickým kamenem probuzené síly ohně a ledu zase zkrotí. A možná se Gerdě a Kaiovi nakonec podaří nalézt i rodiče unesené Severním větrem a dát celou rodinu zase dohromady.Zdroj: CinemArt Oficiální text distributora.

Kalendář akcí
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Aktuálně

Velikonoční trh na Masarykově náměstí

30. března od 9 do 17 hodin
Zveme na velikonočně laděný řemeslný trh s kulturním programem. Čeká na vás pletení pomlázek, výroba velikonočních dekorací, koledníci na chůdách, dudácká kapela, velikonoční pohádka pro děti a spousta dalšího. Přijďte přivítat svátky jara na Masarykovo náměstí v Třeboni!

Velikonoční pohádka ze zahrádky

30. března v 15.30
Je jaro a to má paní Příroda své rozmary. Chvilku je zima, chvilku svítí sluníčko, nebo padá sníh. Ovšem jaro už je opravdu cítit ve vzduchu. A s jarem přichází Velikonoce, nejkrásnější svátky jara. A tak není divu, že na zahrádce už jsou všichni celí nedočkaví. A nejvíc malý Péťa Zahrádka, který tam s babičkou všechno chystá. Pohádka pro děti na velikonoční sobotní odpoledne.

... přejít do archivu aktualit