Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Nordic Walking Tour 2016 – Cesta kolem Světa

Nordic walking tour se letos poprvé za dobu sedmiletého trvání projektu představí v krásné jihočeské Třeboni pod heslem...

Datum konání akce:18.6.2016
Čas konání:11:00
Cena:50 Kč
Místo:Masarykovo náměstí
Organizátor:Český klub Nordic Walking
Více informací:další info

TŘEBOŇ – CESTA KOLEM SVĚTA

 Neváhejte, vezměte své blízké, přátele a kamarády a dorazte v sobotu 18. června 2016 užít si nejen nordic walking do krásného prostředí lázeňského města Třeboň. O tomto víkendu 17.-19. 6. 2016 budeme trávit krásný letní víkend v Třeboni. Uvidíte, co jste ještě neviděli, zažijete, co jste nezažili, přijeďte, určitě nebudete litovat – Jižní Čechy, rybníky, skvělá rybí kuchyně, vhodné i pro cyklisty!

A teď zpět k Nordic walking tour 2016. Letošní poslední předprázdninové zastavení se koná v sobotu 18.6.2016 v Třeboni. Startovat budeme na Masarykově náměstí, zde bude i cíl našich vycházek. Registrace začne od 10 hodin a v 11 hodin vyrazíme na krásnou vycházku – delší trasa povede kolem rybníka Svět – proto Třeboň – Cesta kolem SvětaJ . Účastníci kratší trasy též poznají mnoho přírodních krás z okolí Třeboně. Vycházky naplánuje a zajímavým výkladem provede místní znalec – nadšený nordikář Michal Pech.  Zkušení instruktoři Vás před startem nebo během vycházky naučí ten správný krok, provedou instruktáž, tradiční rozcvičku a strečink.  Samozřejmě je možné zapůjčení či zakoupení nordic walkingových holí přímo na místě. Doprovodný program zpestří stánky partnerů či zajímavé povídání o Třeboni. Po návratu zpět do cíle bude následovat tradiční bohatá tombola a pro mnohé, kteří s námi zůstanou do neděle, příjemné pokračování letního víkendu. Akce se koná pod záštitou starostky Třeboně Mgr. Terezie Jenisové. Hlavním partnerem jsou Lesy ČR, s.p. Dalšími partnery Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR, Gabel, WT Concept a další.

Pro ty, kteří se rozhodnout strávit v Třeboni více dní níže uvádíme odkazy na různé druhy ubytování:

http://www.itrebon.cz/ubytovani.html

https://www.trebon.cz/ubytovani

https://svetubytovani.cz/jizni-cechy/trebon

http://www.trebonsko.cz/kategorie/trebon-ubytovani/

https://www.infotrebon.cz/sluzby/ubytovani/

www.trivago.cz

www.booking.com

Těšíme se na viděnou v Třeboni, zástupci Českého klubu nordic walking


Kalendář akcí
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Aktuálně

Květinová výstava Amaryllis a hudba

6.-21. dubna 2024
16. ročník jarní květinové výstavy vás zavede do světa hudby. Od roku 1660, kdy do Třeboně přichází Jan Adolf I. ze Schwarzenbergu, budeme postupovat staletími, nahlédneme i do života Bedřicha Smetany a putování časem zakončíme ve zlaté éře charlestonu. Krásná květinová aranžmá doplní hudební dekorace a textilní výrobky v art-quilt a patchwork designu.

Brány památek dokořán v Třeboni

20. dubna
Třeboň se zapojuje i do letošního ročníku celorepublikové akce k Mezinárodnímu dni památek. Bude zpřístupněna zámecká trasa C (konírna, psí kuchyně a kasematy), ve vodárenské věži Na Kopečku proběhnou komentované prohlídky galerie buddhistického umění a ve věži staré radnice na Masarykově náměstí uvidíte novou výstavu fotografií věnovanou třeboňským věžím.

Vycházka do přírodního parku Homolka-Vojířov

5. května v 9:00
Dům přírody Třeboňska zve na vycházku do oblasti přírodního parku Homolka-Vojířov s místním znalcem Vladimírem Bednářem. Sraz účastníků je v 9 hodin před hotelem Peršlák u Nového Vojířova, odkud se vydají po lesních cestách do přírodní rezervace Fabián. Trasa vycházky měří cca 13 km a účast je zdarma. Bližší informace podá V. Bednář na tel. 721 042 567.

Štěpán Kojan (KEKS) a Bárka - Benefiční koncert pro Vydru

24. dubna v 19.00
Přijďte na benefiční koncert do divadla J. K. Tyla a podpořte Ekocentrum Vydra, které provozuje Záchrannou stanici pro volně žijící živočichy v Třeboni. Příjemný hudební zážitek a podpora dobré věci, to je přece skvělá kombinace. Součástí akce bude také prodejní výstava fotografií přírody třeboňského fotografa Kryštofa Bartušky.

... přejít do archivu aktualit