Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Carmina Vetera - ZMĚNA TERMÍNU

Pražský komorní balet s novým komponovaným programem na motivy starých lidových písní v choreografickém ztvárnění Petra Zusky. Představení bylo přeloženo z dubna na 10. listopadu 2020, ale nyní se pro něj hledá další náhradní termín

Datum konání akce:10.11.2020
Čas konání:19:00 - 20:30
Cena:190 - 270 Kč
Místo:
Organizátor:Město Třeboň - odbor kultury a cestovního ruchu
Více informací:další info
On-line:Akce již proběhla a nelze se přihlásit

Z důvodu nařízení proti šíření koronaviru jsme bohužel nuceni zrušit náhradní termín (10.11. 2020) tohoto představení. Další možný termín je v jednání.
Prosíme o trpělivost a pochopení při řešení vzniklé situace. Zakoupené vstupenky budou v platnosti na představení v náhradním termínu. Požadujete-li vrácení vstupného, obraťte se na prodejní místo, kde jste vstupenky zakoupili. Vstupné zakoupené online vám bude vráceno bezhotovostním bankovním převodem na základě požadavku zaslaného na e-mail: michal.pech@mesto-trebon.cz.
Omlouváme se za vzniklé komplikace.

 

 

Do Třeboně zavítá špičkový soubor Pražský komorní balet s novým komponovaným programem na motivy starých lidových písní v choreografickém ztvárnění Petra Zusky. Lidová píseň, poezie a etnická hudba všeobecně je jakousi červenou nití, která se vine jeho tvorbou od samotných začátků. Večer s názvem Carmina Vetera (Staré písně) je složen ze starých písní v podání a úpravách Jiřího Pavlici s Hradišťanem (Ej lásko), východoslovenských a ukrajinských balad v podání košického dua Vyšívanka (Lyrická), písní z alba Písničky z roku raz dva Jiřího Tichoty se Spirituál kvintetem (Růže). Ve skladbě Fo(u)r one sólistka tančí v doprovodu indických, irských, arabských a židovských balad. Předprodej vstupenek již probíhá v Turistickém informačním centru Třeboň na Masarykově nám.1 a on-line na www.itrebon.cz/balet.


Kalendář akcí
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Aktuálně

Velikonoční trh na Masarykově náměstí

30. března od 9 do 17 hodin
Zveme na velikonočně laděný řemeslný trh s kulturním programem. Čeká na vás pletení pomlázek, výroba velikonočních dekorací, koledníci na chůdách, dudácká kapela, velikonoční pohádka pro děti a spousta dalšího. Přijďte přivítat svátky jara na Masarykovo náměstí v Třeboni!

Velikonoční pohádka ze zahrádky

30. března v 15.30
Je jaro a to má paní Příroda své rozmary. Chvilku je zima, chvilku svítí sluníčko, nebo padá sníh. Ovšem jaro už je opravdu cítit ve vzduchu. A s jarem přichází Velikonoce, nejkrásnější svátky jara. A tak není divu, že na zahrádce už jsou všichni celí nedočkaví. A nejvíc malý Péťa Zahrádka, který tam s babičkou všechno chystá. Pohádka pro děti na velikonoční sobotní odpoledne.

... přejít do archivu aktualit